Verkoop

Telers en consumenten, waar dan ook in de wereld, zijn veeleisend als het gaat om de aardappel. Telers verwachten een gezond gewas en hoge opbrengsten. Consumenten verwachten een aardappel die geschikt is voor een bepaalde bereiding, zoals koken, chips, friet, bakken of puree. Elk klimaat, grondsoort en bereiding vraagt om een aardappel met andere eigenschappen. TopSeed produceert geschikte rassen voor alle marktsegmenten. Tevens leveren wij productief en gezond uitgangsmateriaal aan telers.

Onze belangrijkste afzetgebieden zijn: Zuid-Europa, Afrika, het Midden Oosten en Verre Oosten. De rassen die wij leveren zijn specifiek geschikt voor de klimaatsomstandigheden in deze gebieden.

Door onze jarenlange ervaring in deze gebieden te delen kunnen wij snel en efficiënt reageren op de behoeften van onze klanten. Tijdens het teeltseizoen hebben wij regelmatig contact met onze handelsagenten en vertegenwoordigers. Wij coachen onze partners, geven praktische veldtrainingen en ontwikkelen samen met onze partners strategieën voor de toekomst.

Onze ervaring is dat een proactieve inzet en vertrouwen de basis zijn voor “partnership” in de pootgoed markt.

TopSeed is altijd geïnteresseerd in nieuwe ideeën en suggesties. Hebt u plannen, neem dan contact op.